jessicapygmeen

Alla inlägg under maj 2015

Av jessica bergström - 20 maj 2015 20:55

Okej nu ska jag ut med språket ! Har lite ångest över att jag ska flytta just för att jag kommer åka ifrån personer som verkligen betyder nått . Mickan , becca , matte , max och den där apan... just dessa människor har jag svårt att åka ifrån. Dom har verkligen funnits när de varit som tuffast!

O man kan ha kompisar man kan ha vänner och man kan ha bästa vänner. Men familjen är viktigast! Just mickan och becca är ta mig fan inre vänner don är som mina systrar jag aldrig fick. Älskar dom så otroligt mycket och litar på dom till 100 procent aldrig kännt så starkt att dom är så äkta vänner !! Jag kan inte beskriva med ord nog hyr mycket dessa människor betyder `! Dom har gjort stort och djupt avtryck i mitt liv. Utan dom hade jag inte stått så stadig som jag gör! Jag är så fruktansvärt tacksam att dom orkar med mig . Men de gör ont i mig att flytta så långt ifrån dom !! Men endå vet jag att jag trivs inte här längre. Är så beroende av folk. Kan inte ens handla hundmat utan att be någon köpa eller köra mig. O de tär på mig. Jag måste kunna göra saker själv o det kan jag ej här med dessa avstånden som är. Jag vill bli fri igen kunna göra saker göra vad jag vill utan att behöva be om hjälp ! Så för mitt bästa är det nog att flytta ner och starta om på nytt. Det är för mycket mamma här uppe med. Hon sa till mig att ge de ett halvår. Det har gått längre tid nu än ett halvår och jag mår fortfarande ej bra. Så nu vet jag att du sitter där uppe och tycker att jag ska ner. Jag vet att du hade hjälpt mig mamma ! Minns Att du sa det efter ett halvår o jag fortfarande mådde dåligt så skulle du hjälpa mig att flytta ! Jag hoppas du gör det så de ej går snett Jag hoppas du finns vid min sida nu o putter mig åt rätt väg.

ANNONS
Av jessica bergström - 20 maj 2015 16:19

Riktigt förbannat trött i ryggen är jag. Usch å fy ! Men det som inte dödar gör en starkare ! Fan va stark jag måste vara ? Haha. Idag har man jobbat som en tok ! Full rulle ! Men de gillar vi hehe.

Skit väder har vi här i jörn. Regnar o så. Får hoppas att de blir fint väder snart ! Och på måndag blir de sjukhusbesök igen. Suck ! Gillar inte att vara där själv asså ! O egentligen behöver jag fixa nått att äta i stan men för de blir en lång dag. Vet inte va jag ska göra med diesel... men jag hoppas de löser sig.

Ja du lilla mamma final på lördag ! Vet hur mycket vi alltid ...alltid tjatade om de haha vi kollade jämnt på de. Mello mys kvällar med godis o chips o allt som är gott ! Och våra diskutioner om bidragen ! Åh så mysigt de var ! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig ..tänker på dig! Speciellt nu . Jag behöver dig otroligt mycket just nu. Behöver din hjälp! Lite vägvisning så de inte går åt helvete. Får be till dig ist min fina ängel o hoppas att du styr mig från ovan älskar dig för alltid min fina kämpe !

ANNONS
Av jessica bergström - 19 maj 2015 20:32

Ja hur kunde de bli så här i Norrland? Från att ha folk att umgås med o allt till att man i stortsätt bara e hemma. Ingen som hör av sig om att vilja umgås ingenting. Folk har väl annat för sig nu mera. O jag vill inte vara nått bihang så de får väl vara så här .. jag min hund min säng och min dator. Jobet ibland ...Tur jag har telefonen som ringer, med folk som faktiskt saknar mig och vill prata med mig och som vill umgås med mig. Eller hålla mig sällskap på kvällarna när det är som jobbigast! Tackat gud för telefonen ! . Nä nu ska jag umgås med mina serier ciao !

Av jessica bergström - 17 maj 2015 12:11

Nu är det bestämt helt och hållet! Jag skall flytta till Göteborg. Jag har övervägt detta bra länge nu. Så jag skall hyra ett rum hos lisa och Johannes till en början. Så här rensas det o packas. Har inte sakt upp lägenheten än men skall göra det. Väntar bara på ett samtal från min handläggare på soc . För att höra om flytt bidrag.

Jag känner att jag har större möjligheter i Göteborg. Jag kan ta mig dit jag behöver. Större möjlighet till jobb. Har vänner och familj där. Visst jag kommer åka till Jörn och hälsa på alla fina människor här men det är för det bästa för mig att faktiskt ta mina vingar o flyga neråt för att starta om på nytt hemma i götet. Längtar som bara den tills dagen jag är nere på riktigt ! Och stannar för gott. Så ja nu vet ni mina trogna läsare att det blir förändring för mig och diesel hihi vi skall bli stor stads bor hehe.

En del som är packat. Skall röja i förådet med till veckan eller helgen hehe måste bara se till så jag och min syster delar upp dem saker som är från mammas hus och så. Men det är på gång och det känns bra det är huvudsaken. Det är dax för mig med nya äventyr o ny miljö hihi. Men ni alla får ha en bra dag !

Puss

Av jessica bergström - 11 maj 2015 22:05

Det är så härligt att man har så fina människor omkring sig så man faktiskt mår bättre nät man fallit neråt lite. Världens underbaraste fru (mickan) hennes kille och den där apan . Och sist och minst maxi boy. som orkar med att lyssna på mig när saker o ting går emot en.

Jag själv känner mig jobbig när jag ber om hjälp. Vill ej belasta någon lixom. Därför stänger jag in mig ist. Men när man behöver nån som mest så finns dom ! De tackar jag gud för asså ! Men idag just idag har jag mått åt helvete ! Halv sovit spyttt. Har mått illa länge nu ! Fattar inte va de e för fel på mig. Men jag hoppas de går över snart. Skall ta o lägga mig nu o hoppas på att morgon dagen blir bättre .

Puss o kram på er !

Av jessica bergström - 10 maj 2015 21:39

Jag orkar inte med mer saker som går emot mig. Jag gör ta mig fan inte det ! . Men tackar systemets jävla skit. Bra jobbat tummen upp för er !!

Av jessica bergström - 6 maj 2015 20:19

Blev kidnappad i natt av Jenny och Patrik. För att jenny ville ha med mig till ullared idag. Och jag har ju ingen nyckel så då hämtade dom mig i natt så jag sov hos dom.

Vi vaknade så åkte vi iväg runt 9 och plockade upp lisa. Så blev det en roadtripp till ullared. Riktigt trevligt .. go musik tjejsnack o så kolla runt på ullared. Åt jätte god mat med.

Smarrigt ! efter vi lämnade lisa så åkte vi till kyrkogården och tände ljus för våra föräldrar. Jenny för sin pappa och jag för min fina ängla mamma

Så fint ! Just nu sitter vi hemma hos lisa men jag ska snart hemåt hihi lite seg efter idag alltså. Men ha en mysig kväll folket !

Puss

Av jessica bergström - 5 maj 2015 00:34

Ja nu säger vi godnatt här i biskop hehe full rulle hela dagarna. Men saknar min vove som bara den !

Idag har jag varit hemma största delen hihi. Men jag blev lite rastlös så åkte hem till lisa och Johannes. Blev bjuden på middag och härligt sällskap . O nu skall jag krypa ner i sängen o nana finns ju en dag imon med hihi

Godnatt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se