jessicapygmeen

Alla inlägg under maj 2014

Av jessica bergström - 13 maj 2014 23:26

Nej ! så härligt att ta en promenad med Cristin idag. Tog med mig kameran bara för att hehe, opch lite bilder blev det allt! men dom bilderna som var på Cristin var ju suddiga såg jag när jag la över bilderna på datorn! Typiskt, men till helgen blir det lite fotografering hihi. 

Kl är redan halv 12 nu men jag är ej trött!! usch så jobbigt, men skall lägga mig nu efterdetta inlägg. Joacim och Anton spelar wii fortfarande haha tror Joacim inte kommer att ta sig upp så lätt imorgon hehe. 

Här får ni lite bilder från promenaden... 


               

Sist men iknte mins Diesel hehe nää nu blir det en cigg med grabbarna innan Anton skall drra och vi ska sova hihi


Ciao <3

Av jessica bergström - 13 maj 2014 20:04

Idag har man ju tagit det lungt efter jobbet. Ätit mat och kollat tv. Var ute med vovarna när jag kom hem en sväng . Skall snart ut på en promenad med Cristin. Utan vovar och grabbarna. Bara vi tjejor. Vovarna har nyss varit ute.
Har pratat med min svägerska idag! Längtar tills dom kommer hit!

Var ju ute igår kväll med grannens vovar och våra vovar och busade! Trötta var dom efteråt!

Dålig bild hehe men här är diesel, Theo , Heidi och Zorro som busar med bollen! Gick jätte bra!
Ciao <3

Av jessica bergström - 12 maj 2014 16:13

Ja, idag har man jobbat. Varit en lungn dag på jkobbet idag faktiskt. Trotts att det var måndag hehe. Nä'r jag kom hem gick jag ner till mammas hus en sväng för att se om det var nått jag skulle fixa innan hon kommer hem, men det var städat och fint. Sedan gick jag hem och ut med vovarna. Efter det tog jag mi en lång dusch! Så skönt hehe speciellt efter man jobbat. 


Igår kväll var vi ute och gick en sväng, med en vän och hans döttrar, För jag har ju inte varit ute och fotat nått jue, sen jag fick det nya objecktivet!  Hade vaelat ha lite folk att fota moohaha, Speciellt nu när det blir sååå himmla bra bilder! ååhh så får jag ju lära mig mera av kameran om jag fotar mera hehe, men skulle vilja ta mera bilder på personer, Får väl se om någon vän eller så vill ställa upp på det. .. Hä'r är liote bilder från igår....


             

Lite testande hehe. Men skönt att vara ute i naturen. Joacim var ju förståss försöks kanin på bilder med, Även diesel, och Zorro, En av Våran vänns döttrar med hihi, men vill fota flera människor! japp japp japp!


         


Får ju drra ut snart igen och fota. Men nu orkar jag ej det, Jobbar jag så är jag så slut när jag kommer hem så då går sista energin till att fixa här hemma, ta hand om vovarna och laga middag varje dag typ. Och sen är man helt swlut! så då blir det tv, soffan sedasn sova haha! japp så är det, och imorgon börjar jag 6.00 Så då blir det en tidig kväll idag, Vill ju inte vara trött på jobbet hehe, Nä nu skall jag börja med middagen.. Blir Fläskfilee gryta. Mums. 

ha en bra dag alla!


Ciao <3

Av jessica bergström - 11 maj 2014 13:47

Ja då var det söndag! Och idag tvättar vi. Skall åka in mot stan med sen för att lämna busfröt Kim . Så skall vi handla åt min mamma sedan skall jag nog små fixa här hemma. Blir en tidig kväll, skall ju jobba imorgon med. Skönt att ha nått att göra faktiskt. Och nu när jag fått tillbaka dygns rytmen så mår man bättre med :) sova tidigt upp tidigt! Man missar ju hela dagen annars jue!
Nu har Kim fått måla med vattenfärg igen hihi nä nu får jag fortsätta här.
Ha en fin dag alla!
Ciao <3

Av jessica bergström - 10 maj 2014 21:18

Nu är det SVT ett som gäller !! Heja Sverige, Grekland och Portugal! Hehe idag har vi varit ute och lekt med Kim på lekplatsen. Sen har vi målat med vattenfärg. Kollat på film och bara myst!

Ciao !

Av jessica bergström - 10 maj 2014 11:23

Ja men nu är det myspys här hemma! Igår hade vi ju mys kväll med Kim. Så strax innan läggdags gör henne så satte jag upp en fläta på henne för att hon är så umhårad. Så mystes vi massor...

Jag vaknade före alla idag. Så då gick jag en lång promenad med hunden. Fixa frukost åt voven , ja hade egen tid med voven helt enkelt! Sen vaknade Joacim och Kim då blev det frukost och nu är det bamse på tv hehe

Ska vi snart ut och leka på lekplatsen . Lite regnigt idag men. Det är rätt härligt! Blir det snart blomning och grönt. Ja nu ska jag plocka undan här lite så vi kan gå ut :)

Av jessica bergström - 9 maj 2014 18:55

Ja men då var det fredag. Jobbat idag. Städat och diskat. Vi Kim här i helgen. En av mina närmsta vänners dotter. Ååhh som tant jessi har saknat sin lilla kompis! När Kim kom hit så lagade jag middag så satt vi och målade lite, och nu har vi soff mys jag, Joacim och kimpis! Popcorn och bamse! Japp det kan inte bli en bättre fredag :)

Tror jag kommer att somna sen när jag skall natta Kim. Är faktiskt lite seg hehe . Ha en trevlig fredag alla för det ska vi ha
Ciao <3

Av jessica bergström - 6 maj 2014 21:02

Ja nu skriver jag igen. Har så tråkigt och så ont, så jag ringde min mamma och pratade med henne, jag får smörja in mig med voltaren salva så jag kan sova, så får jag härds ut dessa jobb dagar sen får vi som sakt åka till sjukhuset så dom hittar nått fel och att man kanske kan göra nått åt denna smärta! Jag tål mycket det kan jag Lova men denna smärtan!! Aaahhh jag blir tokig! Nä då får jag sitta här som en fånge typ! Haha nää men inte fånge men det är jobbigt när det skall vara så här!! Så nä biter ihop dessa dagar sen blir det sjukhuset så man får nån ordning på detta!

Föresten har jag fått ett objektiv nu av min pappa så snart skall här fotas mooohahah säger ej vad det ligger på i affär ! Dyrt som satan moohaha..,

Kanske inte allt för dyrt men för mig är det för dyrt haha !!

Min prins som sitter och väntar på Joacim för att få gå ut :) nää nu säger jag banne mej godnatt!!

Ovido - Quiz & Flashcards