jessicapygmeen

Alla inlägg den 17 maj 2014

Av jessica bergström - 17 maj 2014 18:20

Ja då har vi ätit och haft det trevligt! Diesels flickvänn honey är här med.

Joacim som lagade maten idag. Kroketter och fläskfilé med bea sås. Efterrätten var Christin o marcs bjudning. Chocklad Mose , vanilj sås och jordgubbar. Så smartigt!

Så himmla gott!! O nu blev det lite chill kväll med lite vuxen dricka haha musik och prat.
Här ligger diesel och hans tjej o njuter.

Ja nu kom killarna med roligheter! Trevlig lördag gott folk!

Ciao <3

Av jessica bergström - 17 maj 2014 13:50

Ja nu blåser det och mörk har himmeln blivit av mörka moln. Sitter på balkongen med Joacim och grannen, tar en kopp och tjötar. Känns i luften som att det skall bli oväder , men har bara små regnat lite.

Samtidigt som jag tycker det är mysigt med detta väder så hatar jag det haha.

Mitt älskade hjärta! Så mycket kärlek jag känner för denna människa asså! Helt sjukt hehe.
Nä om man kanske skall fixa sig lite o piggna till? Kan ju vara nått haha.

Ciao <3

Av jessica bergström - 17 maj 2014 12:36

Ja en Lördag som denna är det fint väder, Blåsigt men varmt. Sov lite längre idag, Vaknade och va arg! haha Vilken dröm jag hade i natt asså. Ojojoj. Nu har man ätit frukost, blev hemmagjord Scones, 


   

Gott men mättande! Väåran ugn är konstig! men får göra rent och kolla lite se ifall det går att fixa eller om den är helt paj! Brandlarmet gick igång här hemma hehe. Men men så kan det vara när man nhar en gammal spis!.Hoppas ju på att den inte fuckar sig sen när vi skall ha vänner över på middag. Men det löser sig! Det gördset alltid!.



   


Lilla Diesel är en seg propp idag hehe bara ligga och lata sig! Men det är skönt när hunden är lugn. Skall kanske ner till min mamma en sväng med och lämna lite saker. Men får se när det blir, Nu ser det ut som att det skall oska idag iihhh i don't like! Ja, Nää men ni får ha en toppen dag! 


Ciao <3

Ovido - Quiz & Flashcards