jessicapygmeen

Alla inlägg under augusti 2014

Av jessica bergström - 28 augusti 2014 19:14

Ja nu har vi varit ute med voven vi passar, sedan varit ute och kastat boll med diesel. Så härligt att de hur lycklig han är att vara fri hehe.

Lort gris har han varit ett tag så han fick sig ett bad efter att ha fått springa. Nu luktar han gott!!

Nä nu skall vi kolla på true blood innan det blir en kvälls promenad! Puss o kram på er alla !
Ciao <3

Av jessica bergström - 28 augusti 2014 16:10

Snart kommer min älskade sambo hem och då skall vi äta mat. Idag har jag gjort idianröra med potatisbullar och sallad. Himmla god mat och lätt att göra faktiskt . Det är gräddfil, majonäs, curry, kassler och äpple som man blandar ihop. Och det serveras kallt med ! Mums...

Perfekt middag om man inte orkar stå i köket för länge hihi.
Ciao <3

Av jessica bergström - 28 augusti 2014 12:22

Ja nu var det ett tag sedan som man satt här och skrev. Har haft mycket annat att stå i så har lixom inte haft tid till att skriva på ett tag. Ganska mycket som händer runt omkring mina nära och kära just nu. Jag har inte alltid varit bra på att prata direkt, Lättare att skriva det Har jag alltid haft. Har skrivit mycket dagbok genom åren för att bli av med tankar och frustration. Men Det slutade jag med av en anledning som jag ej behöver skriva här. 


Men det är jobbigt att höra att folk mår så dåligt och att man inte kan hjälpa till ett skit! Det tar på mig lite faktiskt. För jag är sån som bryr mig och kanske för mycket ibland för den delen. Men sådan har jag varit och kommer nog alltid att vara! Hade jag kunnart göra nått nu i denna sekund så hade jag ej tvekat! Men som sakt jag kan inte göra nått för att ta bort allt negativt och all smärta som finns bland  mina nära o kära. Nej usch jobbiga tider just nu, och som en smäll kom allt för dom på samma gång! Tänker på er hela tiden. Finns här ALLTID! Hade haft sån god lust att sätta mig i bilen o drra neråt några dagar! men Det ekonomiska tillåter ej det. Men Det är en önskan! . 


Älskar och saknar er så det gör ont ibland. Men så jävla glad att ni finns i mitt liv!. 


Love ya'll <3

 

Av jessica bergström - 21 augusti 2014 14:52

Ja, idah har man jobbat. Inte nog med det har jag fått jobba med min darling Lina idag. Surströmming var det till Lunch idag, men vi lyckades hålla lukten borta från köket hehe. Bra team work helt enkelt! så ja hittills har man haft en super bra dag, bara att ryggen har gett sig men vad gör det? hehe, 

Lav joo min fina hihi! En halv gammal bild men endå moohahah så snygga vi är alltså! haha. Snart skall vi bege oss mot stan jag och Joacim. Skall hämta Samuel med barn, Sen en sväng till systemet. Handla åt min mamma snabbt. Sen skall vi hem. Och ni som försökt skriva på viber till mig, Det kommer ej fram alltid, Konstikt tycker jag men min mobil har ett eget liv haha. Nä nu skall vi strax åka Joacim slutar alldeles strax. Men jag smyger in hit senare och kladdar.


Ciao <3    

Av jessica bergström - 20 augusti 2014 07:27

Idag vaknade jag tidigare än vad jag behövde. Först för att väcka mamma kvart i 6 så hon kom upp i tid för att åka till sjukhuset. Sen fick jag upp Joacim så han kom i tid. Och jag själv börjar 8 så jag har varit ute med diesel och hunnit vakna till liv innan man skall gå och jobba. Tråkigt väder är det idag. Grått och en så länge ör det bara 11 + ute. Men skönt att få jobba idag!! Hoppas ni andra får en härlig dag! För de skall jag ha hehe
Ciao <3

Av jessica bergström - 17 augusti 2014 18:40

Ja, nu var det färdig städat för idag! Ååhh så härligt när det är ny skurat , nu bäddat. Plus dammat.överallt Nu e de bara tvätten klar hihi. Skall snart ut en sväng till parken med vovarna. Agillity banan är ju uppe så får vi se vad dom går för.

Vi släppte hundarna förut på grusplanen så springa av sig har dom gjort..

Så söta och duktiga så! Hehe diesel var ju helt slut efteråt haha kan ju nästan tro att jan är en gammel hund jue! Haha. Och middag har vi ätit Joacim som lagade den idag. Riktigt gott! Fläskfile med ris och grönpeppar sås mums!

Gotti gott gott! Ja som sakt snart skall vi till parken med dom fyrbenta sakerna. Sen skall vi lämmna Zorro hos min mor. Och sen blir det ett mysepyse bad för mig och min underbara sambo. Sen blir de nog sova som gäller hehe.
Ciao <3

Av jessica bergström - 17 augusti 2014 13:04

Idag är det städning som vanligt på schemat! Va nere hos min mamma förut o hon mådde ej bra idag. Så vi tog med oss Zorro hem. Lämnar honom senare så hon kan ta de lungt idag.
Har aktiverat vovarna lite gömde massa godis som dom letade upp tillsammans. Så duktiga!!!

Nu tar vi rn mini paus sen skall jag börja röja! Joacim är igång och hjälper till! Han har blivit så mycket bättre med att hjälpa till hemma. Så skönt måste jag säga! Nä om man kanske skulle ta tummen ur o fortsätta? Haha
Ciao <3

Av jessica bergström - 14 augusti 2014 11:51

Idag är det sol och varmt, jupp mot 30 grader! Härligt. Men jobbigt för Diessel. fick sova längre idag, men blev väckt ialla fall så seg är man idag. Och vet ni vad?!?! Min svägerska har fått lägenhet här nu! YEEEYYYYY och snart flyttar hon upp!! Så himmla kul! Längtar som bara den!! Helt galet! Få fira jul tillsammans och allt moohaha! 


Får se vad jag skall göra idag, vet inte rikmtigt än. Kanske skall ner till mamma en sväng. Mrn får se hehe. Annars skall jag nog ta det lungt, riktigt seg i huvudet idag. känns som huvudvärk fast endå inte hehe. Skall fjäska med Joacim ifall vi kan drra och bada sedan efter hans jobb. Men som sakt vi får se. Nu skall jag skicka in min raportering till abf, Så den är gjort hehe. Men ni alla får ha en trevlig dag!


Ciao <3


 

Ovido - Quiz & Flashcards