jessicapygmeen

Alla inlägg under mars 2014

Av jessica bergström - 4 mars 2014 13:25

Nu är man på jobbet och det är riktigt lungt just nu. Får vänta med att börja med middagen för dom boende. Maten får max stå 2 timmar. Så nu har man som en mini rast hehe. Dagen har flytit på. Men det är nu det är segt haha denna tiden på dagen som det inte finns så mycket att göra. Så då tänkte jag titta in här o kladda av mig lite.


Efter jobbet skall jag ut på en lång sväng med Diesel, även om det är tråkigt väder! men de måste ju göras hehe. Sen skall jag väll plocka lite hemma, Det blir så mycket skräp efter man har stor handlat haha! Ja, så då får man städa (som jag alltid gör typ) haha oohh känns som jag inte gör annar haha. Sen ska vi väl ner en sväng till min mamma. Skall hjälpa henne med sin telefon och lite sådant. Men ha en trevlig dag alla! Hoppas ni äter massor av semlor!


Ciao <3

Av jessica bergström - 3 mars 2014 21:13

Ja nu är man bra seg! Usch helt slut i kroppen ! . Lite roligt , jag hade tänkt köpa 2 st linnen. Men istället gör de så blev det saker till diesel haha. Detta fick voven ...

Som sakt det blev lite shopping till diesel ist . Faktiskt så köpte vi dn matta , en ny matta till vardagsrummet skit nöjd!

200kr så de va fasiken inte dyrt!! Men bilen var full....

Ja som sakt.. Nu är det de okända på tv o snart blir det sängen. Upp och jobba imorgon :)

Ciao <3

Av jessica bergström - 3 mars 2014 11:32

Jaha! Vi kom hem vid 2 i natt riktigt trevlig kväll igår, trött när man vaknade imorse. Strax innan 7 tyckte jag att mobilen ringde. Men självkalrt somnade jag på nytt. Lite senare ringde min svägerska och väkte mig. Lika bra att gå upp, då såg jag även att det hade ringt tidigare, Det var bemanningen, men dom undrade ifall jag kunde komma och jobba i boliden... men dom borde se att jag bara jobbar runt jörn. Så det var faktiskt inget jobb jag missade. Skall iallafall jobba imorgon på Björkhammar, Va ju ett tag sedan man jobbade nu. 


Idag är det mat shopping på schemat! japp! fast vi skall inte åka riktigt än, Joacim är ute på promenad med en vän.. och jag skulle fixa lite här mwn har inte kommit så långt haha! Har ju varit ute på morgon promenad med våran byracka iallafall. Skall väl hoppa in i en dusch (inte dyka) haha snart så man kan vara lite fräsch när man är ute bland folk! Skall smita in på Gina o köpa linnen med, har faktiskt lite ont om just det. Så då tänkte jag passa på att köpa nått. skall även hämta ut min pappas mobil idag med. Så man kan skicka iväg den, Får skicka den imorgon, fast nej, det blir i övermorgon jue! jobbar ju heldag imon! ääähh får lösa det. 


Ni får väl ha en trevlig dag så hörs vi senare! Ciao <3


   

haha hittade denna bild, var ju nästan att lägga upp den! Det är jag när njag är kanske 6-7 år haha ! 

Av jessica bergström - 2 mars 2014 23:23

Ja. Vi har varit ute på promenad med en vän. Spelat Bingolotto och nu är vi hemma hos Marc och Christin . Kollar på film o har det trevligt! Nu börjar filmen! Ha en trevlig kväll på er .

Av jessica bergström - 2 mars 2014 10:38

Nu är badrumet skurat från topp till golv haha, puttsat speglar o röjt, rensade avloppet med! ujujuj, full fart. Varit ute med Diesel med i allt stökande. Nu tar jag mig ett glas cola zero och tar en mini paus. Va nere i tvättsugan precis med. som sakt full rulle!


Hoppas Joacim inte är borta ända till på kvällen. Vill ju inte äta middag själv haha Och så har vi ju Bingolotter till ikväll med. Men om det blir sent så gör det egentligen inget. Men lite mysigt om han va hemma vid middags tid. Har ingen aning än vad man skall laga för middag idag heller. Det snöar för full ute. Jag som trodde att vintern var över, Icket det. 


Jag hade en sån skum dröm inatt. Jag var nån slags jäv** galen brottsling, som åkte in o ut på ungdomsanstalt haha och en vän till mig som var med i drömmen, hon bara dissade mig o förstörde ännu mera. Så sjuka drömmar man kan ha ibland asså! Synd att man inte kunde mestämma vad man drömmer om. Tragist hahah!


   

En bild från första sommaren här i norrland! ååhhh vill ha sommar nu nu nuuuu!

Av jessica bergström - 2 mars 2014 08:49

Ja då är manb uppe tidigt en dag som denna. Joacim har åkt iveg på jobb och jag skall "jobba" här hemma. Andra tvättmaskin är redan igång. Skall snart börja röja,damma,skura.. Alltså undra om jag skall skura fönstrerna när jag enå håller på? aahhh får se haha. Skall drra ut min hund och borsta av honom med. Hatar hundhår!

Skall fortsätta kolla på Never back down 2. Älskar dom filmerna moohaha. Okej okej jag älskar fight filmer hehe. 

Ciao <3

 

   

Denna bilden är faktiskt tagen med mobilen. Min tattoo hihi . se ya soon!

Av jessica bergström - 1 mars 2014 21:56

Japp, Nu kom vi hem från min mamma. Lycklig att Linus svenning gick vidare! Han är ju helt klart grym! Och nästa lördag blir det spännande och se vem som vinner allt! 

Riktigt seg är man nu med, funderar på att lägga mig och läsa, och typ sova för natten. haha (känner mig inte alls gammal)

Imorgon får jag ta mig upp tidigt och tvätta, Joacim sticker ju tidigt imorgon. SÅ imorgon blir det stor städning på egen hand. Skall även bort till en vän och droppa av en kappa, (till gadiner). Sen får vi se vad dagen har aqtt bjuda på. Riktigt nöjd med färgen i mitt hår med måste jag säga! Gud så nöjd! trivs skit bra!.


Hoppas på att mina kläder kommer i veckan med moohaha så snygga!. Så skall jag hämta ut min pappas telefon med och skicka ner, Den ligger redan på posten men skall hämta den på måndag. Och på måndag får ni ju inte missa talang kl 20.00 Det är kul att kolla på. 2 bilder på vovarna från idag hihi....


   


Nä nu skall jag slappa och läsa min bok  Ciao <3

 

Av jessica bergström - 1 mars 2014 15:06

Ja nu hörni! Vi hade jätte jätte trevligt igår! God mat,sång, dans och skratt! tack till er som gjorde kvällen. Får vi göra om. Gick till annes förut och käka lite bakis mat, iknte för att jag är bakis men det var gott med lite ute mat hihi. Sedan har vi bara slappat och kollat tv. Varit ute med voven. Halt och tråkigt väder! usch. Ikväll skall vi ner till mamma och kolla andra chansen på mello. Sedan får vi se vad som händer Joacim skall jobba imorgon så blir nog till att ta det lungt. 


Lite bilder från igår, Lägger ej ut så många, En vän som inte ville hammna ute på nätet.....

                   

Så där ja! hehe. som sakt resten av dagen blir lugn. Skall snart sticka till affären och handla åt min mamma till ikväll. Kanske ska köpa nått själv med. Men får se. Ha en trevlig dag alla goingar! skriver kanske senare. Hej så länge!

 

Ovido - Quiz & Flashcards