jessicapygmeen

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av jessica bergström - 25 februari 2014 17:28

Ja nu håller jag på att göra pannacotta med ahlgrens bilar... får se om det blir gott! Tar ju en sån tid bara hehe. Min underbara , fina svägerska ringde förut och smittade av sin glädje! tackar tackar! <3 Alltid kul när folk är lyckliga hihi puss på dig min fina <3 vet ju att du läser detta hihi.


Nu har solen gott ner så nu är det liks mörkt som alltid! Längtar som tudan till sommaren helt ärligt! usch för snööööö.

Hur som helst så får jag vänta en stund nu för att fortsätta mitt experiment, som tydligen många redan har testat hehe.


<3

 

 

Av jessica bergström - 25 februari 2014 13:51

Nu har vi precis kommit in jag och Diesel. Vi gick ut i skogen med Cristin och hennes hund Honey. Massor av springande för hundarna. Tyckte att det var riktigt hätligt att vara ute och gå i skogen, iallafall nu när det är så fint väder, då vill man ju inte sitta inomhus! nope. Skönt att man har en riktigt ut-arbetad hund nu med. som snarkar och sover just nu haha! 


Jag sa ju till mig själv häromdagen att jag inte skulle klaga på att det skulle bli slaskit om solen tittade fram, men ärligt ! va ju rena havet i skorna på mig haha usch! men hääääärligt med värme så ja, nog klagat! 


När vi väl hade kommit utanför Cristin och Marc så såg jag att Joacim var där och jobbade så stog utanför och pratade en snabbis sedan gick jag hem med Diesel. Här får ni lite bus bilder på vovarna..... 


                                               

Ha så nu skall vi ta det lungt en stund. Vet inte heller vad vi skall äta för middag idag... Får ta mig en svän till affären . 


Ciao<3

Av jessica bergström - 25 februari 2014 09:53

När man vaknar ser man att solen är framme. Gick upp satte mig på balkongen för att ta en cigg. blundar och har solen i ansiktet, hör hur det droppar från taket och känner att fet är varmt i ansiktet! fyy så härligt! 7+ ute en fin dag idag..

   



Tänte nu då när jag gått upp att ja men då tar jag hunden såklart... men han har banne mig inte klivit upp! han vägrar haha, ganska trött idag kanske? äähhh får gå ut med Diesel när han väl går upp!

     

Lat liten gossegris har vi! Joacim var ju uppe med tuppen haha han jobbar ju så han har ju redan varit ute med hunden en sväng på morgonen, så som sakt Diesel får väl ligga o drra sig ett tag till haha. 


Får se vad vi hittar på idag. Skall ringa Lina sen iallafall. Inte för att jag vill henne nått  speciellt men det bara är så! ska bara ringa that's it! Längtar till lönen kommer så vi kan få ordning på våran bil som just nu bara står. men vi hitttade grejer som behöävs under 1000 lappen så nog skall vi allt få den att rulla igen! 


Ciao <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards