jessicapygmeen

Alla inlägg under juni 2014

Av jessica bergström - 23 juni 2014 07:08

Jaa, skönt att vara uppe tidigt! Varit ute med diesel på en morgon sväng. Ätit frukost och nu sitter jag en stund framför Tvn . Lite deg är msn ju än men det börjar ta sig. Flickorna skall vara hos oss idag. Så det bör fullt ös sen. Då håller man igång!
Det är fint väder idag med faktiskt. Sol iallafall. Får man se vad man hittar på idag med små folket hihi hoppas ni alla har en bra dag iallafall så kladdar jag sen.

Ciao <3

Av jessica bergström - 22 juni 2014 19:48

Japp idag har det varit full rulle! Varit ute och busat med barn. Städat bjudit familjen på mat, varit inna o busat med barn. Lina och Samuel har varit här. Ja som sakt fullt upp!

Jag undrar om det är dom stora grabbarna eller små flickorna som har roligast ? Haha det vet man aldrig hihi
Sen blev det middag med mamma och morbror,

Joacim som var kock idag, kroketter, kottlet och bea sås, smarrigt var det!! Nu har vi bara sovrum och badrum kvar att fixa till. Vika tvätt med hehe men det tar sig! Men det är verkligen mörkt ute nu må jag säga! Lugnet före stormen...

Tror det blir massor av mullrande och blixt snart! Ut med hunden en sväng innan det blir värre. Sen skall lilla jessi sitta hemma o gömma sig för tor haha don't like it !

Ciao <3

Av jessica bergström - 22 juni 2014 14:08

Ja nu har jag lite tid att skriva en sväng. Hade sjukt trevligt i fredags! Massa mys med familjen med god mat, sen var det partaj på kvällen med massor av härliga människor.

Ja det var lite bilder från familje middagen på midsommar. Här kommer lite bilder från kvällen...

Fångade ej Joacim på kvällen . Det var flera som var med och partaja med men alla kom ej med på bild, men så kul var det. Var inget planerat heller det blev som det blev hehe!

Idag har vi städ dag här hemma och diesel han ser ut så här när vi röjer,

Han är inget fan när vi städar haha gose gris!

Ciao <3

Av jessica bergström - 19 juni 2014 18:09

Japp, min kära mamma ringde tidigare idag och ville åka till stan. Så då följde jag med. Hon får ju ha ledsagare med sig. Så mötte vi upp min syster i stan med. Sprang runt i affärer. Har fått gjort allt vi ville. Sedan drog vi till ett ny öppnat fik i stan och tog oss en fika. Äntligen ett ställe i stan med riktig chai latte!!

[Bild]

[Bild]

Mycket trevligt att ha en dag på stan med mamma och syster. Nu sitter vi i taxin på väg hem. Trött är man hehe. Och nu äntligen har jag en nopper apparat haha så nu skall soffan bli fin! Ser ju så ovårdat ut när soffan ör nopprig! Moohahaha see ya soon

Ciao <3

Av jessica bergström - 18 juni 2014 22:31

Efter en promenad förut med en hund som bestämt sig för att vara trottsig i stort sätt hela promenaden. Då slängde jag mig på soffan och kollade på tv med min Jocke. Blev lite kladdisar till.

Sen en stund senare så drog vi ner till cristin o Marc . Dom behövde lite hjälp med moppen. Min byggare Bob är i farten..

Så just nu sitter vi här och jag som vanligt tar ju lite kort.

Nä händer inget mera i Jörn ikväll mina vänner! Hoppas att jag får sova en hel natt nu iallafall. Så sjukt jobbigt! Varje natt har jag vaknat o somnat vaknat osv usch ! Jobbigt . Det är väl för ljust för att sova. Men a en bra kväll på er!

Ciao <3

Av jessica bergström - 18 juni 2014 18:38

Ja, nu har man ätit middag. Känns som jag har feber men det tror jag endå inte att jag har men jag har värk i hela kroppen! sjukt jobbigt. och tryckande värk i huvudet. gaaahhhh blir galen. anledningen till att jag gör ett inlägg nu ä-r ju för att jag fick ju så fina bilder på flickorna och lina ju.


         

Såå himmla fina hihi! Riktigt glad att jag har lina som vän måste jag säga, känt denna människa hur länge som helst! hållt hårt i våran vänskap. ja skulle jag skriva om lina så skulle jag aldrig fått sluta haha men jag Älskar dig gumman <3 


    

Puss på daj!


Ciao <3

Av jessica bergström - 18 juni 2014 16:59

Igår kväll hade jag egentid med min prins hihi. Tog oss ett bad och bara va .

La i en badbomb eller vad det heter hehe som gjorde att vattnet färgades röd/ rosa. Huden blev baby len. Senare träffade vi lina. Gick en sväng. Skulle få Alex att sova och sådant. Så tillslut så..

Lilla snuttan,
Idag har det varit full rulle! Barnen och lina har varit här och hälsat på idag. Jag har fixat mitt kök så nu är det resten kvar. Får ju besök från hemmaplan snart ju! Få vill man ha rent hemma hihi.
Har världens mensverk med dör ju snart usch så jobbigt! Knappt sovit nått i natt, så efter middagen får jag allt ta en liten paus. Men ångest! Måste få rent hemma!!! Och tvätt skall vikas in , ja massor att göra egentligen. Usch säger jag!
Får fortsätta med middag nu.

Ciao <3

Av jessica bergström - 17 juni 2014 17:59

Ja, idag har jag haft små tjejerna här. Kim och Alex. Vi har busat, kollat film, och ätit lunch, och bakat . Diesel har varit super glad att hans små kompisar har varit här. Han försökte få deras uppmärksamhet när dom lekte förut men han lyckades ej haha.

Men försöka går ju hehe. När jag gjorde muffins så var barnen mer än nöjda för dom fick ju dela på sista smeten. Hihi.

Lina slutade vid ett idag så hon kom hit efter jobbet. Hon bakade 2 formar med muffins med hehe.

Duktigt jobbat! Jag satt och kolla på Askungen medans hon bakade hehe. Tog fina bilder på dom förut med stor kameran men dom kommer upp senare hehe. Skall tappa upp ett bad så jag och Joacim kan ta oss ett bad. Sen skall vi kanske ha en spelkväll får se vad som sker, men. Ni alla får ha en bra dag!

Ciao <3

Ovido - Quiz & Flashcards