jessicapygmeen

Alla inlägg under april 2014

Av jessica bergström - 20 april 2014 23:26

Ja nu skall jag lägga mig i nu. Säng och läsa. Hämtat upp tvätten och allt. Spelade lite Wii med min kärlek. Och voven har fått kvälls mat och varit ute sista gången. Härligt! Så har man bäddat nytt i sängen. Faktiskt köpt nya fina sängkläder, från rusta tror jag. 99 kr st för 2 delar. Riktigt nice!

Och riktigt skönt material med måste jag säga!!.

Imorgon på dagen kommer min mamma hit och vi skall kolla på film och äta någon lunch. Får se vad det blir. Nu kom min hund o puffa på mig så nu blir det säng dax för mig och diesel . Min älskling spelar Wii men vad gör det när man är ledig imorgon?
Godnatt på er!

Ciao <3

Av jessica bergström - 20 april 2014 18:18

Hejsan på er alla! Nu har jag inte skrivit något under helgen för att vi har haft fullt upp!! Varit hos mamma ätit påsk middag, festat , umgåtts med underbara vänner. Ja som sakt en härlig påsk har vi haft!. Och idag grillade vi nere hos mamma.
Kom nyss hem så nu blir det att fortsätta städningen. Det får allt bli en tidig kväll för mig! Vill vända tillbaka på dygnet så man vaknar tidigt och är pigg! Men vet ju aldrig när man får jobb. Här kommer det lite bilder från helgen ..

Så glad påsk på er ! Så kladdar jag säkert senare!

Ciao <3

Av jessica bergström - 15 april 2014 11:04

Ja men asså jag bestämde mig att ta en jogging tur efter att jag hade varitt ute med hunden. Och jag märkte att jag var tåligare än vad jag trodde! Har ju  inte sprungit så sen jag pajjade knät jue! Men så härligt det var! Känns underbart nu efter åt! Gud så härligt! 


Har precis tagit mig en dusch och skall sstoppa frukosten i magen. Det blir en shake på de! Nu när kroppen är igen och jag känner ingen större hunger så en shake blir bra! Sen skall vi en sväng till stan Arbetsförmedlingen kallar. Då dkall Joacim till kontoret.. (företaget han jobbar till och från på) för att prata med någon där, medans han gör det skall jag traska runt lite i affärer. Får se om jag hittar näått kul!  nä nu skall jag klä på mig och äta


Ciao <3


 

Av jessica bergström - 14 april 2014 22:55

Efter att Joacim slutade jobbet så handlade vi åt min mamma. Sedan bar det av mot stan. Soligt och fint var det allt.

Vi åkte in för att kolla en tv på elgiganten. Men vi kom in så sent så dom la undan tvn vi ville ha. Vi skall ta de på avbetalning så det var en del att fixa. Så går det dom vi vill har vi en 46 tums tv imorgon hihi. Gick även in på jysk en sväng och köpte lite små saker.

Sedan så åt vi på Max och åt glass till efterätt! Mysigt att vi har lite egen tid ibland. Det behöver man ! Kolla vilken smarrig glass jag åt...

Mums! Och min kära sambo blir tokig i bilen ibland haha satt och digga till musiken på radion. Och sjöng med på hemvägen hahaha min lilla sångfågel love u <3

Får väl bjuda på denna bild...

Lite suddig men vad gör det om 100 år? Hahah nä men vi har allt haft en bra dag! Och jag tyckte himmeln var så fin förut så jag var ju såklart tvungen att ta en bild...

Nu blir det väl sängen och läsa min bok jag fastnat för som jag har lånat av lina! Grymt bra bok moohaha . Godnatt på er där ute!
Ciao <3

Av jessica bergström - 14 april 2014 14:42

Asså när man fasytnar för nån serie då rullar flera timmar bort jue! usch! men nu är jag på banan igen. Skall ut med voven nu en sväng sen blir det att röja upp i köket! har tömt frysen på matlådor som bara skräpar och poff så fanns det massor av plats i frysen haha. Satt och kollade igenom reklamen vi fick med posten idag, hittade en tv som skulle passa bättre i vårat vardags rum, 40 tums och en 50 tums moohaha inte för att vi skall köpa det nu men endå. Vi behöver en större tv. Den vi har nu ser ju jätte liten ut haha! Den vi har i vardagsrummet skulle passa bättre i sovrummet!. 


Min gris hund ligger och snarkar nu haha kanske skall låta han sova så¨får jag gå ut med honom när han vaknar till liv haha onödigt att släpa ut honom när han ligger och sover! Yes! skall handla sen åt min mamma med.Men det blir när Joacim slutat. Nu skall jag resa på mitt arsle och städa!


Ciao <3


 

Av jessica bergström - 14 april 2014 09:53

Vaknade för en stund sedan. Gick ut med hunden , ätit frukost och suttit ute en stund på balkongen. Soligt och varmt ute idag.

Diesel Springer runt här hemma o nästan patar. Han hör Joacim i trappen då och då. Han jobbar och lägger golv i lägenheten brevid.

Duktig är han hihi. Själv ska jag fortsätta städa snart. Men kollar lite tv först hehe. Ha en toppen dag ! Hörs sen .
Ciao <3

Av jessica bergström - 13 april 2014 21:40

Det va ju så att min fina underbara sambo lagade mat förut. Och det blev otroligt gott!!!

Kotlett med klyftpotatis, fem peppar sås. Tsatsiki med sallad ! Mums!.
Efter middagen så ville jag så gärna ut på en promenad. Så då drog vi med oss en vän och hans dotter ut. Vi gick ner till sjön. Och diesel är helt slut nu. Och solen titta fram till och med.

Så vackert! Men när vi kom hem fick vi ju skölja av diesel! Så lerigt det var haha men en härlig promenad. Joacim va duktig och tvättade av diesel efter promenaden.

Diesel är inte så förtjust i badkaret men han var endå ganska lugn.
Snart skall vi ta upp sista tvätten. Sen skall jag nog ta mig en dusch och mysa ner mig i soffan framför nån film.
Ciao <3

Av jessica bergström - 13 april 2014 17:00

Ja men nu tar jag mig en liten paus i städandet, Färdig med vardagsrummet, har städat från tak till golv, bara att skura golvet kvar där inne moohahah. Pratade med min  fina Svägerska förut. Dom skall ju komma upp till sommaren!! ooohhh längtar som ett barn på julafton haha! Japp! Får se till så man är ledeig då med moohaha! Så får vi se till så att man kan hitta på lite roliga saker. 


Min kära sambo håller på med middagen nu med. spännande och se vad det blir. Jag skall väll ge mig på att skura badrumet nu. Bjuder på dessa bilder på mig och Joacim......


       

haha så snygga vi är min Älskling! hihi härlig söndag. Nä nu får jag sätta fart här.


Ciao <3

Ovido - Quiz & Flashcards