jessicapygmeen

Senaste inläggen

Av jessica bergström - 30 mars 2019 21:10

Haft en riktigt trevlig dag idag. Sambons bror kom hit och gjorde färdigt rummet !! Så tacksamma för de , så imorgon kan vi flytta in i sovrummet igen. Åt tacos vilket är standard när sambons familj är på besök. Sedan har vi bara varit. Skönt det med ibland. Sen får jag ju glömma och skriva att min pälskling diesel fyllde hela 6 år igår ! Så sjukt va tiden går snabbt !

Älskar denna jycken !! Kan inte tänka mig ett liv utan ! Så tacksam att han finns och har funnits vid min sida sedan han var 8 veckor! Och snart får man ta över mammas hund med. Helt fantastiskt ! Är som att få en del av mamma tillbaka på nått vis. Och diesel får träffa Zorro igen ,

Här är dom för ett par år sedan , dom är ju endå uppväxta med varandra , så det kommer bli kanon ! Några år äldre bara. Längtar ! Just nu skall man sätta sig framför tv och glo en stund , bara koppla av. Med ett glas rött faktiskt.

Men ni alla får ha en toppen kväll ! Och glöm ej att det är inatt de blir sommar tid !
Xoxo

ANNONS
Av jessica bergström - 27 mars 2019 19:49

Nu är man hemma ! Varit ute med voven och förbi affären för o köpa hundgodis! Hade en toppen dag på jobbet idag med. Solen sken så man kunde njuta lite !

Så synd och klaga kan jag säga ! Och så fick vi in den nya nocco idag som var både snygg och så himla god !

ANNONS
Av jessica bergström - 27 mars 2019 08:59

Hunnit en del på morgonen. Vaknade vid 6 tiden, plocka undan diskade och fixa lite hemma. Va ute med diesel och Sedan satt jag en stund på balkongen , drack kaffe och bara va en stund.

Ganska skönt att ha lite extra tid så man slipper stressa faktiskt. Sitter nu och lyssnar på podd. Är givetvis på bussen på g till jobbet. Lite tråkigt väder idag. Men de gör inget när man jobbar inomhus.

Har leverans idag och ryggen är ju lite öm fortfarande , men får tänka på att inte över driva när jag lyfter. Så de löser sig. Ensam ikväll när sambon jobbar kväll idag, blir en sväng med voven när man kommer hem. Sen blir de kanske fotbad framför tvn . Och bara slappa . Ni alla får ha en toppen dag !
Xoxo

Av jessica bergström - 26 mars 2019 20:54

Idag har varit en bra dag, dock paja ryggen. När jag kom hem förut så stod min sambo och lagade mat. Och då kom jag på den smarta idén att jag har ju en spikmatta hemma. Så jag letade fram den och la mig på den ett tag. Lite skillnad i ryggen men har fortfarande ont. Maten blev super god faktiskt! Min man han kan !

Så då har man ju även lunch låda imorgon. Nu ligger man i sängen ( i vardagsrummet) och kollar tv. Mer än så blir det inte idag. Och bra besked med ! Mammas hund ( Zorro) skall klippas färdigt o vaccineras på torsdag. Och min syster har löst skjuts till Sundsvall så allt är klappat o klart ! Så grymt härligt ! Och hon lämnar honom på lördagen ist för söndagen. Så han kommer få vara med på utställningen med. Så spännande alltså ! Och få vara med på hund utställning !! Och äntligen få ha Zorro här hos oss ! Längtar så mycket . Nä nu skall jag sova eller ja, försöka
Xoxo

Av jessica bergström - 21 mars 2019 08:49

Sitter nu och väntar på att få komma in till psykologen. Idag skall jag börja svara på frågor. Så det känns rätt bra att det startar nu. Är lite tidigare så får ju vänta. Inte för att jag är en person som gillar att vänta. Är ganska otålig med det. Men lite mitt eget fel när man kommer tidigare.

Så alltså , det är vad jag gör nu. Vad gör ni just nu ? Är det nått spännande som ni skall göra idag ? .
Jag och sambon skall eventuellt till gymmet sedan, efter mitt jobb. Beroende på hur jag känner mig. Varit väldigt uppe i varv de senaste . Men man överlever . Sov kasst i natt med. Men snart är det helg ! Ni alla får ha en toppen dag !
Xoxo

Av jessica bergström - 20 mars 2019 22:26

Ibland känner jag att vissa dagar gör en mer utmattad än andra. Fick en dubbel leverans idag . Så de va extremt mycket idag. Och på toppen av det så blir man terrad. På sms samt samtal . När man säger ifrån till människor. Att man har mycket i det privata och faktiskt mycket där o då på jobbet , och då säger att man inte orkar eller har tid att svara på sms eller ens diskutera vissa saker för att man inte vill vara inblandad m.m och folk fortsätter ? Varför ? Man blir väldigt trött av det. Det slutade med att jag tog bort blocka och tog bort! Skrev till och med kan ni inte acceptera att jag har mycket själv nu o inte har verken tid eller ork så får jag helt enkelt ta bort. Så de gjorde jag . Kände efter åt att jag kunde focusera på de jag höll på med . Men poff lite senare så dyker personerna upp på mitt jobb ? Så jävla respektlöst ! När dom vet att jag är upptagen, och jag försöker förklara att jag inte har tid eller ork för att bli inblandad i det som är mellan personer som inte ens angår mig !?! Galet ! . Men nu är det som de är, känns som att folk är uppslukade av sitt så dom kan inte stanna upp o ta hänsyn till andra . Inte okej.! Länge sedan jag blev så förbannad ! .

Positiva iallafall är att jag har min fantastiska sambo som alltid finns för mig ! Älskar honom oändligt mycket ! Och pratat med Carina med, hotell bokat och betalt för vistelse över påsk med hund utställning . Och min syster kommer nog på lördagen och lämnar mammas hund Zorro . Och då hinner vi ses lite grann med . Längtar verkligen o det skall bli kul o få se hund utställning med .

Nu blir det lite läsning så man kan slappna av efter denna dag, psykiskt utmattad asså ! Och imorgon startas utredning för min del. Skall vara hos psykologen kl 09.00 på morgonen. Så nu händer de grejer !
Xoxo

Av jessica bergström - 20 mars 2019 10:13

Ja, angående igår när jag Åke från stan till zumban... då var det stop på vägen igen. Polisen som stoppat trafiken mot Frölunda, pga polis insatts fick vi veta. Känns inte ovanligt . Sen läste man ju givetvis vad det var som stoppade så. En bil som brand och misstänkt explotion . Ja vad säger man ? . Kom 30 min sent men hann att vara med lite men nu kom
Leveransen här så får köra på
Xoxo

Av jessica bergström - 19 mars 2019 18:49

Yes! Sitter på spårvagnen nu på g till zumban Sabine och Emma kom förbi jobbet så tog längre tid . Så får ta en annan väg nu men det funkar . Åkte via stan .

Men sitter nu på ettan mot Tynnered. Skall möta upp Della sedan blir de zumba. Efter den så skall jag förbi affären och hem kommer nog sova som en dåre i natt. Har lite ont i huvudet helt slut i kroppen men de får gå. Man lever ju bara en gång . Ha d så fint så länge.
Xoxo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se