jessicapygmeen

Senaste inläggen

Av jessica bergström - 27 juli 2015 23:29

Ja kul att folk vet mer om sig själv än vad man själv gör ?? Tydligen röker jag på??hahahahahah dör va folk kan hitta på !! Haha jaja folk får väl tro sånt om mig då. Varsågoda! Märker man bara hur lite folk känner en egentligen. Jag vet vad jag gör iaf de e la huvudsaken. Tummen upp för den som sprider det eller hittade på det ;) men jag e van att folk hittar på saker som inte stämmer så jag bryr mig faktiskt inte. Folk får tro vad dom vill ! För jag vet fortfarande saningen. Nä nu skall jag snacka med lite vänner sen försöka sova. Ha det gott alla vänner o ovänner ciao !

ANNONS
Av jessica bergström - 23 juli 2015 01:24

Ja nämen som vanligt så hihi vaken vaken vaken vaken !! Men just nu tänker man för mycket som vanligt störande är det !! Men det har skett som sakt lite mera saker de senaste .. Tänker på verkligen allt förökar att minimera tankarna men det går sådär hehe.

Skönt att få prata med min boy i telefon idag med, inte pratat med han på nån dag bara messat lite , stackarn har ju legat o varit sjuk så va lina förbi gör en sväng med innan hon skulle hem och nana.. tidigare idag va även hennes yngsta dotter här med o bossa och myste med vovar. Så himla söt den lilla bus damen hihi

Skall försöka mig på att sova nu hade jag tänkt. Håller tummarna haha skall även ringa min doktor imorgon med hehe. Får skjuta fram på årskontrollen av min så fina sjukdom. Dels för att jag vet ej om jag kommer in till stan o dels för att jag inte hunnit med blodprov o urinprov som skall tas före besöket så får änna skjuta fram det nån dag känner jag hehe hat varit så mycket att fixa dessa dagar och haft huvudet på annat håll än min sjukdom just nu. Inte för att jag har slarvat med den men inte tagit mig tid att egagera mig i att göra proverna bara hehe men de löser sig nä nu säger jag o grabbarna godnatt !!

ANNONS
Av jessica bergström - 22 juli 2015 21:38

Jag tycker verkligen inte om när vänner mår skit. Jag gör verkligen inte det ! Blir automatiskt att jag vill finnas till ! Trösta o lyssna o hjälpa lixom. Inte för att just jag alltid är den bästa att komma till alla gånger men när vänner väl gör det så lyssnar jag så e det ju o så blir man ju påverkan av det för man vill så gärna ta bort smärtan ! . Jag är även tacksam när folk kommer till mig o känner det förtroendet o trygghet att prata med mig. Jag bryr mig ! Det är det som kan bli jobbigt ibland faktiskt för det sätter sig i skallen på mig o jag vill lixom göra vad som helst för att slippa se vänner lida !

Av jessica bergström - 21 juli 2015 15:57

Jag blir seriöst inte förvånad längre. Det har varit så mycket motgångar, så mycket negativt så man drunknar ju i det snart! . Men samtidigt har jag stängt av den delen i huvudet. Bara låst o kastat nyckeln. Hade jag låtit mig falla av allt det här så hade jag inte levt idag de e en sak som är säker. Men just nu så e det skrattretande ist för att sitta o lipa så e jag riktigt jävla arg. Gråter inte längre inte för nått ! Frustrationen och ilskan har tagit över. Allt snack.. dom som hugger en i ryggen . Dom som skadar min familj. Keep it coming! Jag är en annan person i dagens läge riktigt jävla stark psykiskt de e ta mig fan inget som kan bryta ner mig nu. Jag växer på allt negativt. O denna ilska jag känner inombords må göra mig instabil .. men ingen absolut ingen kommer skada mig o min familj igen. Det kommer jag se till ! Jag säger det att en volta på några år det kan jag fan ta för nu har sista pyttelilla droppe runnit över o mitt långa fina så kallade tålamod är borta ! Nu är kroppen på hel spänn o jag vet att det kommer snapa bara en tids fråga. Har så mycket hat inombords så nu räcker det ! Det har startat elden o de e ta mig fan jag som släcker den!

Av jessica bergström - 20 juli 2015 23:44

Folk tycker inte att man har haft nog ?? Rent sabotage. Usch ! Hade så gärna inte velat vara själv just i natt faktiskt ! Känner mig arg. Ledsen. O fattar fan inte hur någon kan med att göra nått sånt ? . O detta system vi har i Sverige ?? . Nä fy !! Känner mig så hjälplös ! Frustrerad ! Behöver nått som spärrar hjärnan ! Ha folk runt omkring göra något !! Usch asså.

Av jessica bergström - 19 juli 2015 00:58

Ja idag vaknade man sprang ut med alla vovar ! Tog mig en dusch för att dra ut o glida en sväng med min morbror och Martin. Skönt att komma bort från jörn en sväng. Åka bil o bara vara! Jag älskar ju att åka bil men tyvärr blir det inte mycket sånt nu mera hehe. Blir väl mer när jag kommer ner till götet. Vi hamnade vid en sjö riktigt fint var det hihi

Va faktiskt inte så kallt men de blåste en del sen kom ju såklart regnet hehe. Men gött häng iaf. När vi kom tillbaka till Jörn blev det affären o sedan hem och laga mat. Gick ut med vovar sen har man bara varit hemma o inte gjort ett smack ! Segt :/ . Men gosigt o ha vovar här iaf !

Dom sparar ju mitten till mig iaf haha ! Fluff bollar hihi !

Åååhhh vad jag längtar tills viktor är här ! Blir ju knäpp! Men nu e det bara 2 veckor kvar ! Kommer bli så mysigt att äntligen ha han här min goding ! Så ska lina vara i jörn med i veckan gött slipper man vara ensam för mycket hihi gött när folk hör av sig och verkligen vill umgås med en hihi . Nä nu får det bli lite arrow o sen läsa sedan nana. Försöka mig upp hyfsat tidigt imon .. oj blir nog sista avsnittet för idag kl va ju änna mycket haha
ciao !

Av jessica bergström - 16 juli 2015 21:42

Nu går hjärnan på hög varv. Frustrerad över hur samhället ser ut idag ? O just droger ? Visst jag har gjort det jag gjort i mitt liv gått igenom tuffa tider. Och man vill ha en utväg från verkligheten. Men ärligt talat så förstår inte vissa människor hur farligt det är med droger eller vad det gör med ens psyke , kropp eller hur det påverkar livet i allmänhet. Det har alltid funnits runt om mig och i mitt liv. Men idag tackar jag alla inblandade som fick mig att ta den rätta vägen ur. Men blir endå frustrerad på folk som fortsätter eller börjar med det.

Du gör folk fattiga för du tar deras pengar. Tillslut tar du deras hem. Deras barn. Du bryter ner dom sakta men säkert psykiskt. Du ger dom döttslängtan. Du dämpar smärtan för stunden men gör den värre när du försvinner från dom. Du gör så dom faller för dig. Gör begäret efter mera starkare. Du tar allt av värde från dom som en tjuv. Du gör dom svaga för dig, så dom inte kan leva utan dig . Du gör dom till lögnare och förstör deras familjer. Du gör dom lojala mot dig samtidigt till egoister . Du släcker tillslut folks liv. Så DROGER? Säg mig ? Är det värt det ?

Av jessica bergström - 16 juli 2015 19:18

Idag har man iaf sovit halva dagen somnade jue !! Vilket jag inte hade tänkt göra men men.. så är det haha.. när jag vaknade gick jag bort till björkhammar och va social med lina. När hon slutade gick vi hem till mig och satt o tjöta åt lite kladdkaka o bara va tills hon fick skjuts till stan.

Jag har gjort lite mat nu. O kollar arrow från ingenstans vräker regnet ner o så skiner solen samtidigt ?!? Haha dubbel regnbågar va det ju rätt najs ! . Nu ska jag väl gosa ner mig i soffan o glo på arrow o inte göra ett smack .. blir ett monster snart !! Ciggen är slut så hoppas inte nån hör av sig eller så kommer va sjukt jobbigt !! Om jag inte lyckas fixa lite cigg .. men får se. Men ni får ha en fortsatt trevlig dag hehe
ciao

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se