jessicapygmeen

Senaste inläggen

...

Av jessica bergström - 21 november 2015 16:29

Vet inte riktigt vad jag känner idag. Känner mig som en stor jävla idiot. Ångest har jag. O vet fan inte vart jag ska göra av mig själv bra jobbat jessi verkligen bra jobbat !! .

Usch orkar inte med mig själv !!

ANNONS
Av jessica bergström - 17 november 2015 17:42

Ja nä men man ska la inte klaga ! Haft en helt okej dag idag. Varit på AF så klart sen varit med mannen i mitt liv . Ätit Kina mat och lite sådant.

Har en sån förbannad jävla känsla lnombords som är jobbig. Nojig blir man asså. Men tur att man har syskon man kan diskutera lite med hihi dämpar lite. Så man får avakta lite o se vad som sker. Ber iaf för att min magkänsla inte stämmer denna gång gör verkligen det . Vill inte de haha. Men skulle de va så, så kan jag inte göra ett smack åt det endå. Så får man tänka. Sånt e livet. Jaman

Ciao

ANNONS
Av jessica bergström - 12 november 2015 16:47

Hejsan !
Ja idag har man hållt igång ! Nu är det betong golv hela köket haha dom va här o rev mattan och slipa betongen. Japp full rulle. Så har jag varit ute med diesel så klart. Sen var jag på banken.. och arbetsförmedlingen. Sen var jag förbi på torget. Där träffade jag på jenny och hennes kompis . Sen träffade jag della , hennes son och hennes mamma. Och en gammal killkompis med som man satt o tjöta med en stund. Happy days !!

Just nu sätter kärleken upp så man slipper se köket haha !! Tills de e färdigt duktig man hihi

Och lilla diesel han ligger bara och latar sig hihi. Gosig !

Så får man se vad som sker mer idag tror det blir lugna puckar.

Ciao

Av jessica bergström - 11 november 2015 15:59

Ibland är det så svårt att inte bli påverkad av när någon annan mår skit! Samtidigt som jag har svårt att inte bry mig och inte alltid försöka rädda. Men ibland måste jag stå passiv det vet jag om. Och jag försöker så gott det går. Men ibland önskar jag fan att jag bara lyckades hitta nått litet som skulle kunna hjälpa.. usch har varit svajig hela dagen idag. Känns som ett psyk bryt är på g men samtidigt vill jag inte spela ut de. Trött , arg, ledsen ! Får ämna försöka stänga av men ibland är det jävligt svårt !

Av jessica bergström - 11 november 2015 09:18

Hejsan !
Idag är ingen bra dag alls för min del men bara att bita ihop så man får saker gjort. Ska fixa mig sen ut med diesel sedan åka en sväng in till stan. Tråkigt och kallt väder är det men men. Så kan de va ibland hoppas ni alla går en toppen dag iaf så kikar jag in senare

Ciao!

Av jessica bergström - 10 november 2015 20:17

Idag har man varit ledig! Startade dagen med en stadig frukost. Gröt med banan , knäckebröd med ost och ett ägg. Vi myste till det lite jag och anki (Viktors mamma)

En kopp kaffe och cigg på det sen tog man det lungt en stund. Gick ut med voven , diska och fixa lite. Sen hoppa jag in i en dusch för att sen åka och umgås med Lisa.

S0 följde jag med lisa och hämtade nellie som blev super glad !!

Sedan var det dax att röta sug hemåt för att äta mat o så o mysa med mannen i mitt liv hihi på vägen hem tog jag denna bilden så fint med lite sol

Ja o nu ska man ut med diesel en sista sväng och sen blir det nog till att varva ner innan man ska sova .

Ciao !

Av jessica bergström - 10 november 2015 10:50

Igår så alltså för det är ju tisdag idag..

Ja igår hjälpte jag Viktors mamma att röja här. Vi fick mycket gjort !! Vatten skada i köket så nu innan dom kommer o ska riva upp golvet så möblerade vi om så nu mera äter vi i vardagsrummet.
Va ute med diesel med så klart och sen la jag mig i ett bad. Sen kom min man och gjorde mat hihi mäster kocken

Haha så go !! Är så lycklig att jag har denna snyggingen i mitt liv !!

Av jessica bergström - 9 november 2015 13:07

Ja jag missade ju att skriva igår så får ju göra det idag ist.

Igår va en härlig solig höst dag ! Långpromenad med diesel , duschade åkte till Frölunda borg där della befann sig på cheerleader träning så jag va där med henne hehe och lulla Emilio så klart !

Medans träningen va i fyll gång passade ju jag på att gosa med goingen !! Så himla lugn o fin hihi !!

Efter att vi suttit där ett tag skulle jag ju möta upp min man efter jobbet ! Della hade ej så mycket att göra så jag kidnappa med mig henne och Emilio hem. Så gjorde vi tacos igår ! Diesel stängde vi in rn stund medans bebisen va här. För säkerhets skull hehe inte för att han skulle skada honom men han är så extremt nyfiken.

Lite söndags mys blev det allt !!

Ciao !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se