jessicapygmeen

Senaste inläggen

Av jessica bergström - 3 januari 2016 17:00

Jaman då har man städat färdigt och göt inte alls mycket just nu. Va ute på en lång promenad med diesel o fina anki förut. Skönt att promenera ibland känns som man kommer igång lite om inte annat är det skönt att se fina diesel så lycklig när han springer fritt o leker. Det känns alltid lite bättre då när man gör nån lycklig iaf.

Här ligger han goingen o är nöjd med livet hihi.

Hoppas på att få sova bättre i natt men tror inte de blir så känner att huvudet inte kommer varva ner så man kommer sova gott. Men de e la en period bara får man hoppas på iaf. Mycket i den lilla hjärnan som spinner på haha att man inte blivit helt jävla galen än är ju ett under !!

Va så lätt när min fina mamma levde .. kunde båda skrika av mig gråta av mig eller bara skratta som en dåre sen hade man fått ur sig allt bara. Men de e svårt nu när man lixom inte får ur sig precis allt. Mamma va som en dagbok hon visste bara precis allt ibland behövde man ju inte ens öppna munnen , för hon kände på sig eller såg rakt igenom en . Så ja det är svårt att traska framåt i livet utan nån som pushar en på väg en. Jag hade varit en så mycket bättre människa om hon fortfarande var vid livet. Jag trasslar bsra till allt nu mera. Eller aa det känns ju så iallafall.

ANNONS
Av jessica bergström - 3 januari 2016 11:40

Okej aa men bra! Good to know.

Ja vad har jag gjort ? Vaknat ätit frukost o städat. Stress o oro känsla i kroppen. Vet inte riktigt vart jag ska göra av det men. Jaja inte lika kallt idag o solen skiner sovit skit dåligt men jag förtjänar ju det yes ha det gott

ANNONS

..

Av jessica bergström - 2 januari 2016 21:07

Varför kan inte jag vara som alla andra för ? Ta för mig mera , öppna mig mera? Nä men istället så är man tyst o låter huvudet surra.. det känns ibland som att jag gör mera skada en nytta. Humöret går upp o ner . Ibland e man skit glad ibland är det tvärt om. Samtidigt som jag vill vara öppen när de e tungt så nån förstår samtidigt som jag ibte vill att nån annan ska bli belastad.

Den jag är absolut mest tacksam över är kärleken i mitt liv. Som seriöst står ut med mig ? Jag känner mig som världens sämsta människa ibland. Men han finns ! O den kärlek , värme o lycka jag känner över honom går inte att beskriva i ord. Älskar han så mycket att hjärtat sprängs nästan asså. Men jag då som håller in o är världs sämst på att visa o allt sabbar det känns det som hqn är verkligen mannen i mitt liv ! Det vackraste jag har

Av jessica bergström - 1 januari 2016 10:29

Startar detta år genom att vara nykter ! Så idag är jag inte bakis moohaha . Och nu startar ett nytt kapitel i livet. Hoppas ni alla får ett fint år för det skall jag kriga för att få hihi

Ciao

Av jessica bergström - 26 december 2015 11:13

Ja man startade denna dag med att gå ut med diesel så klart. Och nu dricker man kaffe och vaknar till liv genom att spela lite skibo

Älsklingen sover fortfarande hihi får se vad denna dagen har att erbjuda sen. Lediga o mellandagsrea så de blir nog en sväng till stan idag tror jag hehe. Nu blir det frulle. . Gröt mums ha en bra dag så kladdar jag den
Ciao

Av jessica bergström - 24 december 2015 20:03

Ja trotts denna tuffa tid har man haft en underbar dag med la familja. Ett år sedan mamma gick bort den 22 dec Jobbigt men har änna överlevt denna tid nu. Startade dagen med att äta jul frukost med familjen. Pappa va uppe tidigt och grilljerade skinkan så vi kunde ha det på mackan hihi smarrigt värre !

Mysigt värre ! Sen blev det lite soff gäng innan vi skulle fixa oss och åka iväg till Kungälv. Hem till pillan föräldrar.

Lillebror marcus, jag och lillasyster johanna hihi ja sen var vi i Kungälv åt mat uppnådd paket och umgicks och kollade på kalle anka så klart !

Lilla johanna som var tomte i år hihi

Pillan o pappa hehe ser lite trötta ut efter all mat och kaffe. När vi kom hem från Kungälv blev det att öppna flera julklappar. Fick massa fint !

Nytt koppel
Hundbajspåsar
Hundbajspåsehållare
Ljushalsband till diesel
En fin tomte.
Bodylotion Cocos
Dentalsticks
Ett jätte fint halsband .

Sen efter detta gick jag och Marcus ut med diesel på en lång promenad så han fick springa av sig. O nu börjar denna dag leda mot sitt slut.

Imon blir det till att åka o tända ljus för mamma och farfar. Och umgås med familjen. Sen skall jag hem, till min underbara man som jag saknar massor !! Och min fina svärmor hihi har haft det helt underbart som sakt men skönt att komma hem imon. Diesel är nöjd med hihi hoppas ni alla haft en fin dag ! Ta hans om varandra !

Ciao !

Av jessica bergström - 21 december 2015 21:44

Ja nä men vad har man gjort idag ? ... jo varit i stan med della och Jenny Emilio och Marco. Massor av folk såklart hehe men trevligt som bara den att umgås en dag i stan. Trotts en massa folk hehe. Så har jag varit ute med diesel. Tagit mig ett bad och bara varit idag. Ibland får man allt tagga ner o bara vara. Ätit julskinka mackor o druckit julmust med hehe. Ja de va la denna dagen det ! Ta hand om er !

Ciao

Av jessica bergström - 18 december 2015 12:21

Idag är en bättre dag. Hade en grymt trevlig kväll med fina vänner igår kväll. Jul mys på hög nivå !! Åt tacos och lusse bullar till efterrätt. Va hemma hos Emma o vahid . Della och Marco och deras lilla son Emilio var ju med också. Fick träffa den iranska tomten med hahah

Lovely !! Blev lite julklapps öppning och Zumba dans från della .. och massa Emilio mys

Jätte mysigt helt enkelt hihi . Sen när jag åkte hem mötte kärleken mig vid hållplatsen med diesel. Och så gjorde min snygging blåbärs smothie igår kväll super gott

Men klanten Allan aka jessi skulle ju så klart spilla ut haha !! Klant e mitt förnamn ! Men men haha. Sen blev det skräckfilm och goda ner sig hos den bästa som finns

Att man kan älska en människa så mycket visste jag inte ens att de va mänskligt ! Men denna människa har verkligen visat vad som är äkta. Lyckligast är jag vid hans sida. Älskar dig av hela mitt hjärta min kung !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se