jessicapygmeen

Senaste inläggen

Av jessica bergström - 10 augusti 2016 20:31

Jaaaaaaaaaaaaa för jag ska tillbaka till mat.se !! Yeeeeyyyyyyy älskar att jobba på det stället asså !! Får träffa alla goingar igen ! O jag älskar Att ha o göra !! Super kul jajamen !!

Idag har jag i stort sett bara varit hemma ! Va en sväng på gymmet med , med kärleken imorse hihi annars har jag varit hemma städat, tvättar och varit ute med diesel så klart ! Även ringt runt en del för att avsluta min praktik. Så nu ska jag tillbaka där jag varit alltså mat.se ! Älskar verkligen de jobbet !! Gött e de !!

När som kommer mannen i mitt liv hem ! Oohh som jag saknat han idag ! Jobbigt att vara ifrån han !! Älskar han så mycket att de inte ens går att beskriva med ord !! Lyckligt lottad som har en sån underbar människa i mitt liv !!

Ciao !

ANNONS
Av jessica bergström - 9 augusti 2016 08:43

Ja idag var det tisdag ! Och skall strax åka mot praktiken . Molnigt, blåsigt och solen tittar fram lite då o då. Varit ute på en promenad med diesel iaf. Och är redan färdig för att gå. Så just nu sitter jag på balkongen o tar mig en cigg.

Får se hur denna dagen blir. Tror iaf att de blir tillbaka på mat.se snart . Sitta stilla då mycket är inte riktigt min grej hehe . Hoppas ni alla får en toppen dag !

Ciao !

ANNONS
Av jessica bergström - 8 augusti 2016 07:52

Blev inget gym på morgonen . Älsklingen va för trött o kände verkligen inte för att gå själv hehe. Men gick ut med diesel o duschat ! O nu blir det cigg o kaffe

Haha bjuder på en mongo bild dåra! Snar är det nytt jobb man ska till spännande. Rätt skönt med att börja vid 10 . Man hinner med en del utan att stressa på morgonen. Helt underbart !

Skit väder är det idag. Men tur att man jobbar inomhus ! Hoppas ni alla får en bra dag !

Ciao !

Av jessica bergström - 7 augusti 2016 22:11

Idag vaknade man. Åkte mot gymmet... kommer dit står massa folk på utsidan. Då visade det sig att de va problem med dörren så dom hade ej öppnat än. Så vi skippade det idag.

Sen blev vi hämtade av älsklingens pappa för att åka till hans faster och grilla . Jätte trevligt var det ! Kul o få träffa hans släkt med. När vi kom hem så spelade vi lite yatzy och skibo. O nu e de mys i soffan innan vi ska lägga oss ! Gymma imorgon sen blir det första jobb dagen för mig efter min semester. Nytt ställe dessutom ! Får se va detta leder till.

Haha älskar denna människan över allt annat på denna jord !!

Ciao

Av jessica bergström - 6 augusti 2016 20:48

Japp just nu sitter jag i sisjön diesel springer lös o badar för fullt !! Så fint och mysigt det är ! Kyligt men mysigt och diesel är lycklig ! Så här har vi det

Nu träffa man en bekant med hehe alltid kul lite chockad men kul hehe ha de bra alla

Ciao !!

Av jessica bergström - 6 augusti 2016 10:54

Ja men idag var det ju lördag ! När man vaknade imorse så fick man se en kapp att diesel redan varit ute och han hade även fått mat. Då kunde man ta de lungt , slå på kaffe o ta sig en morgon cigg. Sen städade jag ju med haha just nu är vi på gymmet. Mannen tränar jag la ju mig i solariumet

Har faktiskt tränat 2 dagar i rad. Så idag solar jag bara. Blir att träna imorgon. Har ju fortfarande en förkylning som inte gett med sig än ! Så man kan ju inte köra all in än. Det kommer väl hehe. Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda jag va sugen på att åka till lisseberg (även om de e skit väder ) o spela lite o så medans mannen vill att vi kanske spelar mini golf fast inomhus haha då vi får se vilket av det de blir idag ! Ha en oppe dag alla goingar !

Ciao !!

Av jessica bergström - 5 augusti 2016 13:05

Startade jag och akilles dagen med att gå o träna ! Seg va man men vi tog oss dit o igenom ett tränings pass !

Idag är de ju fredag ! Så vi får se vad denna dag har att erbjuda ! Åkte med min svärmor förut. Hon ville köpa ett te innan jobbet . Låg vid fiskebäck. Gud va fint de va mysigt !

Dit får man allt åka nån gång o ta en fika ! Blåsigt men jätte fint !! Nu blir det att ta sig en dusch sen blir de massa mys med min man hihi

Ciao !

Av jessica bergström - 3 augusti 2016 10:14

Ja då vaknade iaf jag ganska tidigt ! Skönt det. Pratat lite i telefon med della. Hunnit dricka kaffe, slapp gå ut med hunden för han hade redan varit ute när jag gick upp. Sen har man ju äntligen fått liv i mannen haha. Just nu sitter han med sitt tv spel

Han ville vakna till liv sa han haha. Vi skall åka och handla mat sen. Gött e de. Sen skall vi nog åka ju till en vän o lämna present till henne !! Hon har fyllt år !

Vi får hoppas att hon blir glad hihi . Annars är det inger speciellt planerat idag. Vi får se vad dagen har att erbjuda ! Hoppas ni andra får en fin dag iaf , klottrar senare !

Ciao !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se