jessicapygmeen

Senaste inläggen

Av jessica bergström - 17 januari 2017 10:23

Gött är det !! Gymmet igår på morgonen körde ben o rumpa , gymmet idag power walk 2 km o så körde vi mage på de ! Det går bra nu haha. På väg mot jobbet nu ska bli kul med en jobb dag när man är full av energi !! Lovet it !! . Blir gymmet imorgon med ! På lördag ska vi ha en liten tjej dag jag, Therese och Sabine. Ska bli trevligt ! Ta en fika o tjöta hehe . Men kan max umgås 4 timmar ca lite mindre. Måste ju tänka på diesel. Men ni alla får ha en bra dag !
Ciao

ANNONS
Av jessica bergström - 7 januari 2017 15:55

Ja så e de haha har stor städat ! Badat diesel. Läst lite grann , tagit mig ett bad. Varit ute med diesel. Lagar mat just nu. Så dom får mat när dom kommer hem. Kött ris och sås ala Jessi med sallad till ! Kan om jag vill haha

Hoppas dom är hungriga haha . Ni alla får ha en toppe dag i slasket här i Göteborg hihi
Ciao

ANNONS
Av jessica bergström - 6 januari 2017 19:39

Har faktiskt bara tagit det lugnt. Varit ute med diesel . Pratat i telefon lite gran tagit mig en lång varm dusch ! Och just nu sitter jag i soffan med ett glas oby och min bok som jag läser hihi underbar fredag !

Ciao !

Av jessica bergström - 5 januari 2017 19:27

Yes nu va denna jobb vecka slut. Skönt att få vara lång ledig !! . Fick tag i dom böcker jag ville ha med så nu kan man mysa ner sig o läsa . Nora Roberts trioligin värdshuset , pojkvännen och nyårs kyssen !! Rekommenderar starkt dom böckerna !!.

Jätte kallt ute nu -8 tror jag det är. I Göteborg så e de ju jätte kallt då ! I norr när det är -20 så e det ju skönt ute hehe . Vilken skillnad det är ! Men riktigt fint i stankarna nu ikväll

Fint med belysningen nu när det är mörkt ute hihi. Skönt att vara på bussen nu. Min kärlek skall möta mig vid bussen med diesel längtar hem till sängen nu. Ha en trevlig kväll

Ciao

Av jessica bergström - 5 januari 2017 09:49

Jätte kallt idag! Men sen skiner. Halt är det med hehe så man får vara försiktig ! Är på väg in mot stan nu. Åkte lite tidigare. Med posten fick jag ett present kort på akademibokhandeln. Skall dit nu innan jobbet. Finns 3 böcker jag vill ha. Så skall passa på o köpa hihi. Sista jobb dagen för denna vecka. Känns gött. Skall bada diesel o så imorgon och passa på att sola. Nu när de e så kallt så är det riktigt skönt att slänga sig in i ett solarium! Hoppas ni alla får en bra dag !
Ciao

Av jessica bergström - 4 januari 2017 10:24

Yes på väg till jobbet nu. Hög musik i lurarna kallt ute men solen skiner !!

Så varför klaga ?? Haha . Hann med allt på morgonen o lite till haha lär vara super trött ikväll men va gör det när man enda skall sova haha . Sugna på godis ?!? Varför inte komma in på 4-gott på hjalmarbrantnings gatan ? Hehe ha det bra nu
Ciao

Av jessica bergström - 4 januari 2017 08:02

Hunnit med mycket sedan jag vaknade. Damsugit, plockat iordning, ätit frukost skall alldeles strax hoppa in i en dusch , fixa mig och sedan ta voven på en sista runda innan man skall gå till jobbet. Kort vecka denna veckan. Ledig på fredag, Riktigt gött är det. Svin kallt ute idag, så man får ta på sig odentligt! Blåser en del.


Får se vad denna dagen har att erbjuda, Hade riktigt roligt igåt på jobbet, med en del skratt. Känner mig lyckligt lottad som får jobba med dessa underbara människor! Så man får se vad som händer idag. Har hållt på med inventering i några dagar, blev klara igår! alla var nog lika trötta i huvudet haha. Och idag kommer det leverans, så en del kommer det ju att finnas och göra. Nej, nu får man ta och fixa sig så man kommer iväg. Hoppas alla där ute får en toppen dag! För det skall jag ha haha

Ciao

 

Godmorgon lixom! (bjuder på denna bild haha )

Av jessica bergström - 3 januari 2017 19:26

Ja nu är man på bussen på väg hem från jobbet. Fick samtal idag från min läkare eller ja, en av dom hehe. Nu skall jag avakta fram till nästa onsdag med medicin skall mäta mina värden varje dag fram till dess . Så har dom mer att gå på. Kan finnas risk att jag blir för låg i blodsocker om jag tar medicin just nu. Så får se hur det blir.

Har haft en toppen dag på jobbet ! Massa skratt och en del o göra. Så himla glad över att få jobba där jag är nu. Har så roligt varje dag ! Finns inget att klaga på !
Min kärlek sa att han skulle möta mig vid hållplatsen hemma med. Så fint av honom. Sen får man komma hem och slappa innan man skall sova . Ledig på fredag med, kan inte klaga !! Hoppas ni haft en fin dag !
Ciao

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se