jessicapygmeen

Alla inlägg under november 2015

Av jessica bergström - 10 november 2015 10:50

Igår så alltså för det är ju tisdag idag..

Ja igår hjälpte jag Viktors mamma att röja här. Vi fick mycket gjort !! Vatten skada i köket så nu innan dom kommer o ska riva upp golvet så möblerade vi om så nu mera äter vi i vardagsrummet.
Va ute med diesel med så klart och sen la jag mig i ett bad. Sen kom min man och gjorde mat hihi mäster kocken

Haha så go !! Är så lycklig att jag har denna snyggingen i mitt liv !!

Av jessica bergström - 9 november 2015 13:07

Ja jag missade ju att skriva igår så får ju göra det idag ist.

Igår va en härlig solig höst dag ! Långpromenad med diesel , duschade åkte till Frölunda borg där della befann sig på cheerleader träning så jag va där med henne hehe och lulla Emilio så klart !

Medans träningen va i fyll gång passade ju jag på att gosa med goingen !! Så himla lugn o fin hihi !!

Efter att vi suttit där ett tag skulle jag ju möta upp min man efter jobbet ! Della hade ej så mycket att göra så jag kidnappa med mig henne och Emilio hem. Så gjorde vi tacos igår ! Diesel stängde vi in rn stund medans bebisen va här. För säkerhets skull hehe inte för att han skulle skada honom men han är så extremt nyfiken.

Lite söndags mys blev det allt !!

Ciao !

Av jessica bergström - 7 november 2015 17:59

Ja men idag va man ju uppe hyfsat tidigt. Gick ut på en promenad med diesel. Åt gröt till frukost. Åkte med älsklingens mamma och handlade på 421. Fixat lite här , fått lite plats med kläderna o så. Myst lite med min man som just nu åkte iväg med sin bror för att köpa taj mat. Smarrigt värre ! Va även ute med diesel och Viktors mamma på en lång promenad efter att vi handlade.

Så ja det blir en lugn kväll för våran del idag.

Älskar denna man så otroligt mycket !!
Love of my life !!

Ciao !

Av jessica bergström - 5 november 2015 15:15

Känner mig less , gråtfärdig , illa till mods , ful, äcklig, trött, samtidigt helt jävla tom. Samtidigt som det surrar i huvudet så har jag inte orken till att tänka. Känns som jag bara vill stänga av. Men endå är det svårt att göra. En piss dag helt enkelt.

Hör o häpna jag inaktiverade min Facebook med less på de haha . Nä slut på klagandet .

Ciao

Av jessica bergström - 4 november 2015 12:06

Asså känslan inombords som uppstår, ibland vill jag bara försvinna från världen ett tag, släppa allt och bara försvinna, har sån konstig jobbig känsla inombords som kryper på en ibland och jag kan inte sätta fingret p vad det är!! Blir galen asså! Önskade mest av allt att jag kunde rnga min mamma för hon kom alltid fram til vart det klämde! usch så jobbigt! Känner mig vilsen. ingen stabil trygghet längre utan känns som att jag är ute på djupt vatten hela tiden och har inge aning åt vilket håll jag ska...

Av jessica bergström - 4 november 2015 09:56

Ja men idag är det skir väder ! Kallt fuktigt o grått !! Är på väg till stig center nu. AF hehe försov mig lite idag. Gick upp drack kaffe Viktors mamma tig diesel så jag hann och äta sen fick man åka bara. Sitter på grön nu så snart framme. Sen får vi se vad dagen erbjuder. Skall kolla utbildningen med .. fritidspedagåg. Ryggen är mycket bättre nu iaf. Så snart kan man jobba lite !! Men ni alla får ha en bra dag

Ciao

Av jessica bergström - 2 november 2015 16:55

Idag har man hållt igång. Ringt myndigheter och varit på AF. Ska kolla lite utbildningar till onsdag. Varit ute med diesel. Sedan träffade jag della och Emma på torget självklart va Emilio med hihi. Gick runt lite och kollade. Sen tog vi oss en fika med och pratade om allt mellan himmel o jord.

En riktigt bra dag hittills !! O nu är man hos killen , han är på väg hem hehe ska ju faktiskt flytta till honom så då vet ni det med. Känns bra ! Och har saker på g nu skall snart börja jobba med. Och plugga upp ämnen. Så fullt ös !! Ska snart gå en sväng med diesel o svärmor hihi men ha en fortsatt bra dag

Ciao

Av jessica bergström - 1 november 2015 22:30

Ja Gott folk, hur skall detta gå?!?! Nu är det saker som händer, vet inte riktigt hur jag skall lösa allt men får hoppas att det går! Ibland hatar jag verkligen vissa saker, Vissa saker man inte klarar sig utan här i livet!!.. Som faktiskt styr oss jävligt mycket! hatar det! Får hålla tummarna och bara hoppas att det går!! Stressad blir man, panik känslan inombords! men bita ihop och le är väl det lättaste just nu tror jag! .. ber bara att allt löser sig. Jag vill verkligen det, jag orkar inte gå runt längre och vara orolig!! klarar inte det!. 


Hoppas ni andra har det bra där ute iaf. Hösten/vintern är ju här nu så håll huvudet högt och försök att inte deppa ihop allt för mycket,


Skall gosa ner mig hos min man snart mysa och sova. Imorgon skall jag till af, och ringa lite samtal, och hoppas på det bästa! 


Ciao

Ovido - Quiz & Flashcards