jessicapygmeen

Alla inlägg under september 2014

Av jessica bergström - 8 september 2014 20:57

Jag var väldigt negativ i förra inlägget. Men faktiskt är det så jag känner för tillfället. Jag tycker det är tråkigt riktigt tråkigt att det är så här just nu. Har för mycke negativ energi omkring. Och ja därför får jag en flipp och vänder det till nått possetivt i mitt liv ist. Japp!
Och en sak jag älskar min mamma så mycket är så glad att jag kan prata med dig på det sättet jag kan. Tack för skratt attacken förut hihi älskar sig mer än livet <3 min vackra mamma :)

ANNONS
Av jessica bergström - 8 september 2014 18:52

Nu är jag hemma , själv knappt sett Joacim idag . Jo fem minuter om ens det typ. Annars st dagen spenderats med besök av lina och barnen. Och så gjorde vi alla ett besök hos min Mamacita . Me. Annars skall man inte göra så mycket mera idag. Ta det lungt typ. Skall vända tillbaka dygnet nu så man är uppe tidigt igen! Varför sova bort dagen Lixom? Skall även sätta mig sen och kolla jobb, lägga mig tillgänglig så jag kan bli bokad.

Idag har man funderat mycket på vissa saker. Och jag har kommit fram till att jag bryr mig för mycket om människor. Det känns som att det är väldigt mycket JAG form just nu. Och jag känner att jag skall inte bry mig mera. Jag skall ta mig an det jag vill, det jag mår bra av. För nu är jag less på att bli stoppad i skuggan för att alla andra vill göra sitt. Så good luck att trampa på mig mera för I don't give a fuck! Kommer inte fråga om nått mera för får höra en sak men det blir nått helt annat. Har blivit lovad saker som ingen håller ! Så varför skall jag bry mig ? Varför skall jag säga vad jag tycker om ingen bryr sig ? Nää jag skall allt spela samma kort. Så får det bli. Jag har klarat mig själv förr och kan fortfarande ta hand om mig själv. Och jag kan alltid lita på mig själv! Yes that's how we roll!
Ciao <3

ANNONS
Av jessica bergström - 8 september 2014 11:23

Då var det måndag igen! Japp idag är det lite tråkigt väder. Men endå rätt skönt tycker jag hehe. Har varit ute med Diesel. Skall snart hoppa in i en dusch. Skall träffa Lina och barnen med sen. Igår spelade vi en del spel. Lina kom hit på kvällen med så spelade vi lite Wii. Sen var ju månen så himmla fin igår när vi stog på balkongen. Så jag blev ju tvungen att ta kameran och ta ett kort moohaha. Så här blev resultatet....


 

Ganska najs endå hehe. Har ju fått sånt bra objecktiv av min papi" är fortfarande riktigt nöjd asså! kan ju fota himmla mycket med det hehe, Synd att jag inte fotat så mycket på senare tid får allt ta mig i kragen och börja göra de hehe. Nä nog dax att hoppa in i duschen hihi hoppas ni får en bra måndag! 

Ciao <3

Av jessica bergström - 7 september 2014 19:45

Idag har vi tvättat umgåts med folk. Fick kaffe besök på förmiddagen av Anton. Sen kom lina och Samuel med barnen en sväng. Handlat åt mamma som kom hem från sjukhuset idag. Sen var vi ute på lekplatsen med lina Samuel och barnen . Så det har varit en härlig dag idag.

Lilla Kimpis såååå söööt!

Och lims lillasyster Alex som är lika söt!! Hihi

Joacim blev ju lite sysselsatt iallafall moohaha . Som sakt en härlig dag! Hade ju Zorro tills idag då honom har vi ju lämnat nere hos mamma med. Så träffade vi Mario och hand familj en stund . Kuligt :)

Lilla Zorro på väg hem till sin matte hehe coola killen. Nä nu skall jag och min kärlek spela Wii en stund sen skall vi ut med diesel så får vi se om vi hittar på nått mera ikväll.
Ciao <3

Av jessica bergström - 6 september 2014 13:35

Ja idag skiner solen o termometern visar runt 30 + härligt ! Ar ju mammas hund Zorro nu i helgen så hon får vila och vara ifred. Kan ju va skönt ibland att vara hund ledig. Jag och Zorro har myst för fulla muggar!

Så kan man ju åxå mysa haha sen adr. jag besök igår lina och hennes yngsta dotter Alex kom och höll mig sällskap . Bamse på tv o två tigrar i soffan.

Så söt såå! Nä nu skall vi tvätta bilen
Ciao <3

Av jessica bergström - 5 september 2014 00:37

Idag blev jag och Joacim bjudna på hockey av Marc och Christin . Riktigt trevligt! Trotts att man är indian i grund och botten så var det kul att se saik . Dom vann ju förstås med 4-1 . Nu är det ju dax att nana kudden för oss på big street hehe . Tack för en trevlig kväll! Här får ni lite Bilder från kvällen ..

Älskar dig min finaste! Vad skulle jag vara utan dig min monkey man ? Hihi
Ciao <3

Av jessica bergström - 3 september 2014 22:36

Idag har jag försökt att hålla mig lugn mn det gick så där. Har dammsugit varit ute med diesel . Små fixat här hemma. Men har tagit flera pauser. Fortfarande ont i högre fot/ ben. Och så har ryggen gett sig med . Samt att knät på vänster börjar kännas av. Säker för att jag stödjer mera på det just nu.
Har haft bästis mys ikväll. Lina kom hit en sväng och vi kollade på idol såklart haha satt och prata om saker och bara tagit det lungt.

Lite rasslig bild men hehe den togs för någon helg sedan. Love ya <3
Nä nu skall jag få lite massage och sen får Joacim smörja in ryggen med voltaren så man kan sova. Ha en bra kväll.
Ciao <3

Av jessica bergström - 2 september 2014 19:27

Jag vet att jag ej skall springa runt med foten nu. Men var ju tvungen att ha nått gott ikväll.
Blev kärleks mums.

Så nu skall jag strax krypa ner i soffan framför tv. Och gotta mig med min älskade sambo!
Ha en trevlig kväll
Ciao <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se